• Слънчогледово
    масло от ново
    поколение

    Икономически изгодно

    Удобно за работа

    За вкусна и здравословна храна

Предимства

Усвоява се бързо и лесно и не води до затлъстяване
запазва вкуса и свежестта на продуктите

Омега 9

съдържание
до 90%

Витамин Е

съдържа естествен
антиоксидант

LDL

понижава лошия
холестерол

Извлечено от нов, специален сорт слънчогледово семе

ХОСО Омега 9 е рафинирано, дезодорирано, винтеризирано слънчогледово масло, извлечено от нов, специален сорт слънчогледово семе, без ГМО и транс мазнини. Специфичната му масло-киселинна структура (над 80% мононенаситена Омега 9 олеинова киселина) му придава хранителни и здравословни качества, сходни със зехтина при директна консумация, и стабилност към окисляване, неотстъпваща на специализираните фритюрни масла при високо температурна преработка.

Професионалната употреба на HOSSO бързо прави забележими съществените му преимущества пред други кулинарни масла: икономически изгодно, удобно за работа, вкусна и здравословна храна.

Икономически изгодно

Многократно използване

Поради високата си издържливост на окисляване, дори и при високо-температурна преработка, HOSSO може да бъде използвано многократно и продължително (над 4 пъти повече от обикновено олио), без да променя качеството на приготвяните храни.

Индукционен период при 110°С (часове)

Загрява по-бързо

HOSSO загрява по-бързо и пържи по-бързо от обикновено олио, което ви позволява да обслужвате по-бързо и повече клиенти.

Не прониква в продуктите при пържене

С ниската си степен на проникване в продуктите HOSSO остава в кухнята, а не в чинията на клиента, намалявайки разхода на олио в единица готова продукция до 80 %.

Удобно за работа

Универсално за всички цели на кулинарията

HOSSO e превъзходно за пържене, за готвене, за овкусяване на салати и приготвяне на дресинги, както и за замесването на теста. С едно кулинарно масло приготвяте всички рецепти за вашите клиенти.

Лесно и безопасно за смяна и доливане

Най-използваните към момента специализирани фритюрни масла се втвърдяват при стайна температура и за това се сменят нагряти, което крие рискове от изгаряния и други нежелани инциденти. С кристализационен праг под 5о С HOSSO ви освобождава от тези притеснения и с него може да боравите спокойно и безопасно след като изстине.

Пази чисто работното място

HOSSO не се пени, не пръска и не дими. Така ви помага да поддържате високо ниво на хигиена в кухнята.

Вкусна и здравословна храна

Доволни и лоялни клиенти

Чисто и с неутрален мирис, HOSSO има свойството да подчертава и придава плътност на естествения вкус на ястията. Използвано за овкусяване и дресинг, HOSSO съчетава и хармонизира вкуса и аромата на подправките без страничен привкус, подпомагайки майстора готвач да постигне целения краен ефект.

При пържене, HOSSO ненатрапливо „запечатва“ продукта със златиста, хрупкава коричка и, без да го омазнява, го запазва свеж, сочен и лек от вътре.

С HOSSO и най-баналните ястия излъчват изтънченост, грижа и уважение към ценителите на храната.

Търсете Hosso в магазините на:

За доставкa до магазини и ресторанти:

Изгодно, удобно, вкусно!

facebook-squareyoutube-squareinstagram